نشست بررسی عملکرد اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

۲۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۸:۱۳ کد : ۱۶۸۹۴ اخبار معاونت فرهنگی دانشجویی
نشست بررسی عملکرد اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در نیم‌سال اول ۱۴۰۰-۱۴۰۱ با حضور مسئولان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
نشست بررسی عملکرد اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست، از طرف وزارت علوم، روح الله توکلی، مدیر خدمات رفاهی، مهدی شعبانی، کارشناس تسهیلات و عباس حنانی، رئیس اداره  ارتباطات و پاسخگویی صندوق رفاه دانشجویان در جمع کارکنان حاضر شدند و در دو شیفت صبح و بعد از ظهر به سوالات کارکنان اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی پاسخ دادند.

در  این برنامه که عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی و ابراهیم ابراهیمی، معاون امور دانشجویی نیز حضور داشتند، سامان رحمانی، رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه عملکرد این اداره در نیم‌سال گذشته را تشریح کرد.

در پایان مدیریت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با اهدای سپاس‌نامه از حمایت‌ها و تلاش‌های مدیران صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در ارائه تسهیلات و خدمات به دانشجویان این دانشگاه تقدیر کرد.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

کلید واژه ها: اداره رفاه دانشجویی