در سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان صورت گرفت؛

کسب مقام سوم مسابقات ووشو انتخابی دانشجویان کشور

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۷ کد : ۱۶۹۳۳ تربیت بدنی
 رقابت‌های ووشوی قهرمانی دانشجویان کشور به منظور شناخت نفرات برتر برای شرکت در سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان برگزار شد و یاور سلگی دانشجوی افتخار آفرین از دانشگاه علامه طباطبائی در وزن ۸۰- به سرپرستی سجاد محمدی به مقام سوم در این دوره از رقابت‌ها دست یافت.
کسب مقام سوم مسابقات ووشو انتخابی دانشجویان کشور

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، رقابت‌های ووشوی قهرمانی دانشجویان کشور به منظور شناخت نفرات برتر برای شرکت در سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان در دو بخش دختران و پسران برگزار و با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

یاور سلگی دانشجوی افتخار آفرین از دانشگاه علامه طباطبائی در وزن 80- به سرپرستی سجاد محمدی به مقام سوم در این دوره از رقابت ها دست یافت.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تبریک این افتخارآفرینی برای این دانشجو آرزو موفقیت در ادامه راه کرد.

کلید واژه ها: دانشجویان تربیت بدنی مدال قهرمانی