اطلاعیه شماره ۱ اسکان اداره خوابگاه‌ها در نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۳ کد : ۱۷۰۷۸ امور دانشجویی اخبار معاونت
معاونت دانشجویی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ در آستانه آغاز نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱ دانشجویان متقاضی خوابگاه می‌توانند نسبت به ثبت خوابگاه دانشجویی از طریق اتوماسیون خوابگاهی سامانه گلستان اقدام کنند.
اطلاعیه شماره ۱ اسکان اداره خوابگاه‌ها در نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به دستورالعمل شماره 2 آموزش حضوری نیمسال دوم تحصیلی 1401-1400 معاونت محترم آموزشی دانشگاه به اطلاع می رساند  گروه‌های هدف شامل این اطلاعیه:

1. دانشجویان مقطع کارشناسی رشته علوم ورزشی فقط ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰
  2. دانشجویان مقطع دکترا ورودی  ۱۴۰۰

که  متقاضی استفاده از خوابگاه هستند نسبت به درخواست خوابگاه از طریق سامانه خوابگاهی گلستان اقدام کنند.

بنا بر این اطلاعیه، برای این کار ابتدا از منوی خوابگاه گزینه عملیات درخواست خوابگاه توسط دانشجو را انتخاب و در صفحه باز شده دو فرم موجود با عناوین "ثبت اطلاعات خوابگاهی دانشجو" و "درخواست خوابگاه توسط دانشجو" را به طور دقیق تکمیل کنید.

لازم به ذکر است این عملیات درخواست اولیه خوابگاه است و تاریخ رزرو  و پرداخت شهریه اتاق بعد از انتخاب واحد در اطلاعیه بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد.

در فایل زیر دستورالعمل شماره 2 آموزش حضوری نیمسال دوم تحصیلی 1401-1400 را مشاهده می‌کنید.

کلید واژه ها: خوابگاه آموزش حضوری