نشست‌ هماهنگی اداره امور خوابگاه‌ها برای نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۴ کد : ۱۷۱۴۱ امور دانشجویی فرهنگی دانشجویی
نشست‌ هماهنگی اداره امور خوابگاه‌ها برای نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱ با حضور علی صفری، رئیس این اداره و مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
نشست‌ هماهنگی اداره امور خوابگاه‌ها برای نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، این نشست با محوریت آماده‌سازی فضای خوابگاه‌های دانشجویی برای اسکان دانشجویان طبق دستورالعمل شماره ۲ معاونت محترم آموزشی و دستورالعمل شماره ۱ معاونت محترم دانشجویی با توجه به شرایط  موجود برگزار شد.

بهبود عملکرد خوابگاه‌ها در زمینه ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان، رفع مشکلات احتمالی سامانه‌ ثبت‌نام جهت تسریع در فرآیند درخواست اتاق و سایر مراحل ثبت‌نام توسط دانشجو. نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خوابگاه‌های دانشجویی، بررسی و تبادل نظر در خصوص چگونگی مصرف بهینه حامل‌های انرژی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی جهت ارتقای کیفیت شغلی مسئولان خوابگاه‌ها، از اهم موضوعات مورد بررسی در این نشست بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

کلید واژه ها: اداره خوابگاه‌ها