افتخار آفرینی دانشجوی ورزشکار دانشگاه علامه طباطبائی؛

کسب مقام دوم مسابقات جهانی ووشو توسط مریم طاهری

۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۱ کد : ۱۷۱۷۲ تربیت بدنی
خانم مریم طاهری از دانشگاه علامه طباطبایی در رشته ووشو، سبک تای چی مقام دوم مسابقات المپیاد جهانی هنرهای رزمی در جولای سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه، زیر نظر فدراسیون جهانی IFAO را به خود اختصاص داد.
کسب مقام دوم مسابقات جهانی ووشو توسط مریم طاهری

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، خانم مریم طاهری، دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در رشته ووشو، سبک تای چی مقام دوم مسابقات المپیاد جهانی هنرهای رزمی در جولای سال 2021 در کشور ترکیه، زیر نظر فدراسیون جهانی IFAO را به خود اختصاص داد.

گفتنی است مسابقات المپیاد جهانی هنرهای رزمی در جولای سال 2021 در کشور ترکیه، زیر نظر فدراسیون جهانی IFAO در پنج رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، پیشکسوتان و در تمامی رشته های رزمی از جمله ووشو، کونگ فو، کاراته، تکواندو، دفاع شخصی، جوجیتسو، نانچیکو و ... برگزار شد.