ثبت‌نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۷۱۸۷ امور دانشجویی فرهنگی دانشجویی
ثبت‌نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، ثبت‌نام ارزق صبحانه دانشجویی ویژه نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ برای دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد و دانشجویان می‌توانند تا ساعت ۱۴ روز سه‌شنبه، ۲۶ بهمن نسبت به ثبت ارزاق در اتوماسیون تغذیه اقدام کنند.

از این رو، اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای از دانشجویان خوابگاهی خواست به دلیل عدم امکان تمدید مهلت ثبت‌نام، در زمان مقرر نسبت به رزرو بسته صبحانه خود اقدام کنند.

نحوه ثبت نام:

از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه و رزرو وعده صبحانه روز چهارشنبه، 27 بهمن‌ 1400 را رزرو کنید.

کلید واژه ها: اداره تغذیه خوابگاه