به پاس همکاری در اسکان و خدمات‌دهی به دانشجویان صورت گرفت؛

تقدیر دانشگاه الزهرا از معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۲ کد : ۱۷۲۱۷ اخبار معاونت همکاری های بین الملل
معاون و مدیران دانشجویی دانشگاه الزهرا با حضور در دانشگاه علامه طباطبائی از معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به پاس همکاری در اسکان و خدمات‌دهی به دانشجویان این دانشگاه قدردانی کردند.
تقدیر دانشگاه الزهرا از معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، صبح امروز، 30 بهمن‌ماه معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی میزبان معاون و مدیران دانشجویی دانشگاه الزهرا بود.

در این نشست، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی و ابراهیم ابراهیمی، معاون اداره خدمات دانشجویی از دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر شهلا بختیاری، معاون دانشجویی، خانم زهرا گیاهی، مدیر امور دانشجویی، خانم فوزیه کوهی همپا، رئیس اداره خوابگاه‌ها و خانم هاشمی، مسئول خوابگاه دانشجویی از دانشگاه الزهرا حضور داشتند.

دکتر شهلا بختیاری، معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا ضمن تقدیر از همکاری معاونت دانشجویی، اداره تغذیه و اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی در همکاری با دانشگاه الزهرا، بر ادامه همکاری دوجانبه بین دو دانشگاه تاکید کرد.

همچنین، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی نیز، در این نشست با ابراز امیدواری از پایدار بودن ادامه همکاری‌های دو دانشگاه تصریح کرد، دانشگاه علامه طباطبائی آمادگی همکاری با دانشگاه الزهرا را در بخش‌های مختلف دارد.

در پایان، مسئولان دانشگاه الزهرا، با اهدای لوح تقدیر و تابلوهای نقاشی کار دست هنرمندان دانشکده هنر دانشگاه الزهرا از همکاری معاونت دانشجویی در پذیرش و اسکان دانشجویان الزهرا در زمان تخلیه و تعطیلی موقت خوابگاه ها به دلیل تعویض اضطراری لوله های گاز قدردانی کردند.

با گزارش تصویری این نشست همراه باشید؛

کلید واژه ها: معاونت دانشجویی دانشگاه الزهرا