کسب مقام نخست مسابقات فریزبی همگانی دانشجویان توسط دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۷۲۹۶ تربیت بدنی
مسابقات فریزبی همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه قم، زمستان ۱۴۰۰ برگزار شد. در این مسابقات ۱۱۱ نفر از ۲۲  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حضور داشتند. پس از بررسی فیلم های ارسالی دانشجویان در سامانه ستاو، نفرات برگزیده توسط انجمن فریزبی و داوران در دوبخش دختران و پسران مشخص شد.

مسابقات فریزبی همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه قم، زمستان 1400 برگزار شد. در این مسابقات 111 نفر از 22  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حضور داشتند. پس از بررسی فیلم های ارسالی دانشجویان در سامانه ستاو، نفرات برگزیده توسط انجمن فریزبی و داوران در دوبخش دختران و پسران مشخص گردید.

مقام نخست این دوره از مسابقات در بخش دانشجویان پسر توسط جناب آقای علی ذاکریان دانشجوی پرافتخار دانشگاه علامه طباطبائی با سرپرستی جناب آقای سجاد محمدی کسب شد. این افتخار آفرینی را به جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نمائیم و از خداوند منان برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون در عرصه های ورزشی را خواستاریم.

کلید واژه ها: دانشگاه مسابقات دانشجویان فریزبی