بازدید رئیس اداره خوابگاه‌ها از روند بازسازی خوابگاه شهید عضدی

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۲ کد : ۱۷۲۹۹ امور دانشجویی
علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌های معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور در خوابگاه دخترانه شهید عضدی از وضعیت بازسازی و دیوارکشی مجدد واحدهای این خوابگاه بازدید و در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته قرار گرفت.
بازدید رئیس اداره خوابگاه‌ها از روند بازسازی خوابگاه شهید عضدی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، تعطیلی اجباری برخی از خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا و ادامه آموزش مجازی، فرصتی شد تا مسئولان اقدامات لازم برای اصلاح کاربری و بازسازی تعدادی از این خوابگاه‌ها را در دستور کار قرار دهند.

خوابگاه شهید عضدی، واقع در مرکز شهر تهران یکی از خوابگاه‌های در حال بازسازی است که به منظور افزایش حریم خصوصی دانشجویان و تفکیک اتاق‌ها به واحدهای متناسب‌تر با تعداد دانشجویان ساکن در آن، دیوارکشی می‌شود.

به همین منظور، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از وضعیت بازسازی و دیوارکشی مجدد واحدهای این خوابگاه بازدید و در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته قرار گرفت.

کلید واژه ها: خوابگاه اداره خوابگاه‌ها خوابگاه شهید عضدی