شروع کلاسهای فوق برنامه ورزشی دختران

با توجه به اهمیت پر کردن اوقات فراغت دانشجویان و با هدف آموزش صحیح و جذب بیشتر دانشجویان به سمت فعالیتهای سالم...
شروع کلاسهای فوق برنامه ورزشی دختران

به اطلاع تمامی دانشجویان گرامی می رساند:

با هدف افزایش مهارتهای ورزشی دانشجویان عزیز، وهمچنین آموزش روشهای کسب سلامتی جسمانی،کلاسهای آموزشی ویژه ای از تاریخ شنبه مورخ 95/8/22 بصورت متنوع و فراگیر، زیر نظر مربیان ورزشی برگزار می گردد.

تمامی دانشجویانی که ثبت نام اولیه انجام داده اند نیم ساعت قبل از شروع کلاس،  به همراه مدارک مورد نیاز به سالن ورزشی پردیس دهکده  ، اتاق ثبت نام مراجعه نمایند.

دانشجویانی که ثبت نام اولیه انجام نداده اند، در صورت تمایل می توانند به همراه مدارک جهت ثبت نام اقدام نمایند.

شهریه هر کدام از کلاسهای سالنی:10/000 تومان

شهریه کلاسهای آموزشی شنا: 30/000 تومان

شماره حساب واریزی: 98722920 به نام درآمدهای متفرقه دانشگاه

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان: کپی کارت دانشجویی به همراه فیش واریزی

برنامه کلاسهای فوق برنامه پسران متعاقباً در هفته آینده اعلام خواهد شد.

ضمناً در صورت درخواست و استقبال دانشجویان برای تشکیل کلاسهای ورزشی در سایر رشته ها، امکان تشکیل کلاسها زیر نظر مربی وجود دارد.

مدیریت تربیت بدنی