کسب مقام دوم در نخستین فستیوال ملی ووشو در سال ۱۴۰۰

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۵ کد : ۱۷۴۰۶ تربیت بدنی
نخستین فستیوال ملی ووشو در سال ۱۴۰۰ در راستای توسعه همگانی و با رویکرد سلامت محور و ورزش شهروندی طی روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفندماه برگزار شد و مریم طاهری در فرم ۳۲ حرکتی تای چی چوان، مقام دوم فستیوال ملی ووشو را کسب کرد.
کسب مقام دوم در نخستین فستیوال ملی ووشو در سال ۱۴۰۰

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو، نخستین فستیوال ملی ووشو در سال ۱۴۰۰ در راستای توسعه همگانی و با رویکرد سلامت محور و ورزش شهروندی طی روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفندماه به میزبانی بازار بزرگ ایران (ایران مال) و در دو بخش زنان و مردان و در رده‌های سنی کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان برگزار شد.

مسابقات بخش مردان در تمامی رده‌های سنی(کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان) در روز ۱۵ اسفند و مسابقات بخش بانوان در تمامی رده‌های سنی (کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان) روز ۱۶ اسفند ماه مسابقات به صورت انفرادی برگزار شد‌.

در این فستیوال با حضور چانگ هوا سفیر چین در ایران به صورت رسمی افتتاح شد، خانم مریم طاهری در فرم ۳۲ حرکتی تای چی چوان، مقام دوم فستیوال ملی ووشو را کسب کرد.

کلید واژه ها: کودکان نوجوانان بزرگسالان ووشو فستیوال