سم‌پاشی و ضدعفونی خوابگاه‌های دانشجویی در آستانه سال نو

۲۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۴ کد : ۱۷۴۷۲ امور دانشجویی
همزمان با تعطیلی دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی، اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی فرایند سم‌پاشی خوابگاه‌ها برای ضدعفونی و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی را به انجام رساند.
سم‌پاشی و ضدعفونی خوابگاه‌های دانشجویی در آستانه سال نو

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در آستانه سال جدید خوابگاه‌های دانشجویی را جهت پیشگیری از شیوع حشرات و مقابله با بیماری کرونا، سمپاشی و گندزدایی کرد..

علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌ها در این باره گفت: این اقدام در راستای افزایش سطح بهداشتی خوابگاه‌ها صورت می‌گیرد چرا که خوابگاه‌های دانشجویی از مکان‌های عمومی بشمار می‌روند که باید از لحاظ بهداشت محیط مورد اهمیت و توجه قرار گیرد و بر این اساس، اطلاع‌رسانی لازم مبنی بر ممنوعیت رفت و آمد در خوابگاه‌های دانشجویی در ایام تعطیلات نوروز صورت گرفت و نسبت به سم پاشی و ضدعفونی خوابگاهها اقدام شد.