افتخارآفرینی مریم طاهری، دانشجوی علامه‌ای در مسابقات کشوری ووشو

۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۳ کد : ۱۷۵۶۴ تربیت بدنی
مریم طاهری، دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب مقام اول و مقام سوم در مسابقات قهرمانی کشور کمیته تای چی چوان فدراسیون ووشو در سال ۱۴۰۰ شد.
افتخارآفرینی مریم طاهری، دانشجوی علامه‌ای در مسابقات کشوری ووشو

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، مسابقات قهرمانی کشوری کمیته تای چی چوان در سال ۱۴۰۰ برگزار شد. در این دوره از مسابقات با شرکت ۱۷۲ ورزشکار شامل ۱۱۵ تای چی کار بانو و ۵۷ تای چی کار آقا در سه رده سنی نوجوانان/جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان با ارسال ۴۵۰ فیلم برگزار شد.
در بخش داوری، ۲۰ داور در ۴ گروه ۵ نفره به صورت داوطلب حضور پیدا کردند. جلسه داوری توسط دبیر کمیته داوران فدراسیون ووشو و دبیر سبک تای چی، جهت هماهنگی امور و به روز کردن اطلاعات داوران برگزار شد. سپس قضاوت این دوره از مسابقات آغاز شد.
خانم مریم طاهری موفق به کسب مقام اول و مقام سوم در مسابقات قهرمانی کشور کمیته تای چی چوان فدراسیون ووشو در سال ۱۴۰۰ شد.
اداره تربیت بدنی این افتخارآفرینی را به جامعه دانشگاهی تبریک می‌گوید.

کلید واژه ها: تای تای چی چی مسابقات کمیته