دیدار مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با کارکنان و متخصصان مرکز مشاوره دانشگاه

۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۷۶۰۲ مشاوره و سبک زندگی
کارکنان و متخصصان مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی با دکتر ابراهیم نعیمی، مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، به نقل از مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه، در این دیدار، دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با رئیس مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی از کارکنان اداری، مشاوران و روان‌شناسان این مرکز به بحث و تبادل نظر پرداخت.

افراد حاضر در جلسه به تبیین برنامه‌های سالانه پیش روی مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی مطابق نیازهای جامعه دانشگاهی و سیاست‌های دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان پرداختند.

کلید واژه ها: مرکز مشاوره