بازدید رئیس دانشگاه علامه از مجتمع خوابگاهی شهید سلامت

۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۲۲:۴۰ کد : ۱۷۶۵۲ امور دانشجویی اخبار معاونت
دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی این دانشگاه به صورت سرزده از بلوک‌های خوابگاه شهید سلامت بازدید کردند و با مسئولان و دانشجویان ساکن این خوابگاه به گفت‌وگو پرداختند.
بازدید رئیس دانشگاه علامه از مجتمع خوابگاهی شهید سلامت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، با آغاز آموزش حضوری از فروردین‌ماه امسال، محیط دانشگاه و به خصوص خانه‌های دانشجویی حال و هوای تازه‌ای به خود گرفته است.

بسیاری از دانشجویان بعد از دو سال محیط دانشگاه را تجربه می‌کنند. از همین رو، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و معاون دانشجویی این دانشگاه در بازدید از خوابگاه‌ها از نزدیک با دانشجویان گفت‌وگو کردند و در جریان مسائل آنها قرار گرفتند.

در این بازدید، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان، آرزوی سالی پر از موفقیت برای آنها کرد و تاکید کرد که دانشگاه علامه طباطبائی با همه توان و امکانات تلاش می‌کند شرایط خوبی را برای زیست دانشجویی فراهم کند.

کلید واژه ها: رئیس دانشگاه علامه طباطبائی خوابگاه خوابگاه شهید سلامت