اطلاعیه؛

شرایط و میزان وام دانشجویی براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۷ کد : ۱۷۷۱۰ امور دانشجویی
ثبت تقاضای وام  های (ضروری –ویژه دکتری از منابع صندوق –  ویژه دکتری از منابع بانک) در سامانه دانشجویی (پورتال) www.bp.swf.ir  از تاریخ ۲۷/۰۱/۱۴۰۱ فعال می باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام کنند.
شرایط و میزان وام دانشجویی براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای نسبت به اختصاص وام دانشجویی اعلام آمادگی کرد.

در این اطلاعیه آمده است؛

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان، به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام های دانشجویی  می رساند که ثبت تقاضای وام  های (ضروری ویژه دکتری از منابع صندوق   ویژه دکتری از منابع بانک) در سامانه دانشجویی (پورتال) www.bp.swf.ir  از تاریخ 1401/01/27 فعال می باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

1. اولویت پرداخت وام به دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت می باشد
  2. سنوات مجاز جهت درخواست وام برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته 4 نیمسال تحصیلی و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته 8 نیمسال تحصیلی می باشد.

جدول زمان بندی، نوع و مبلغ وام ها در نیمسال دوم سال تحصیلی1401-1400

نوع وام

مقاطع تحصیلی

تاریخ بسته شدن

ملاحظات

ضروری

همه مقاطع

*حداکثر مبلغ تعیین شده در مقطع کارشناسی و دکتری 000/000/104 ریال

*حداکثر مبلغ تعیین شده در مقطع کارشناسی ارشد 000/000/78 ریال

*افزایش یک رویداد به مجموع سقف رویدادهای وام ضروری در هر مقطع در نیمسال جاری (به منظور حمایت بیشتر از دانشجویان در وضعیت بیماری کرونا)

ویژه دکتری از منابع صندوق

دکتری (روزانه)

هر شش ماه یکبار

ویژه دکتری از منابع بانک

دکتری (روزانه)

هر شش ماه یکبار

مدارک مورد نیاز ضامنین

• اصل سند تعهدنامه دانشجویی تنظیمی به وسیله یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور
  • گواهی کسر از حقوق یا گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • تصویر آخرین حکم استخدامی

پرداخت سایر وام ها (تحصیلی، شهریه و مسکن) از ابتدای نیمسال جاری آغاز شده و مطابق زمان بندی تا تاریخ 1401/02/25  ادامه خواهد داشت.

با آرزوی سلامتی و شادابی

اداره خدمات و رفاه دانشجویان