گزارش تصویری؛
نگاهی به خدمات اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی
ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و مغفرت الهی بود که با حضوری شدن دانشگاهها نیز همراه بود. در این گزارش تصویری گوشههایی از طبخ و تهیه غذای روزانه دانشجویان را میبینید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اداره تعذیه دانشگاه علامه طباطبائی یکی از بخشهایی بوده است که در ایام تعطیل نیز به فعالیت خود ادامه داده است. آشپزخانههای فعال دانشگاه روزانه هزاران غذا را برای دانشجویان و اساتید در فضایی کاملا بهداشتی و متناسب با ذائقههای گوناگون تهیه و توزیع میکنند.
در این تصاویر، بخشهای از خدمات اداره تغذیه از آمادهسازی تا توزیع غذا را میبینید.
نظر شما :