اطلاعیه اداره امور خوابگاه‌ها؛

«تشکیل پرونده تحصیلی دانشجویان خوابگاهی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان»

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۰:۴۹ کد : ۱۷۸۶۷ امور دانشجویی اخبار معاونت
اداره امور خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد دانشجویان ساکن خوابگاه باید تا ۲۱ اردیهشت‌ماه نسبت به تشکیل و تکمیل پرونده تحصیلی در سامانه پورتال صندوق رفاه دانشجویان اقدام کنند.
«تشکیل پرونده تحصیلی دانشجویان خوابگاهی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این اطلاعیه آمده است:

با سلام و آرزوی قبولی طاعات برای شما دانشجویان گرامی

احتراماً ، کلیه دانشجویان دوره روزانه ورودی 1399 و 1400 ساکن در خوابگاههای دانشجویی حداکثر تا تاریخ 1401/02/21 نسبت به تشکیل پرونده یا ایجاد مقطع تحصیلی جدید در سامانه پورتال صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir  اقدام نمایند.

لازم به ذکر است ایجاد پرونده در این سامانه صرفا از طریق مرورگر فایرفکس امکان پذیر است.

دانشجویان عزیز در صورت بروز هرگونه مشکل در این زمینه به مسئول خوابگاه خود مراجعه نموده یا در تماس باشند.

کلید واژه ها: اداره خوابگاه‌ها خوابگاه صندوق رفاه دانشجویان