اطلاعیه؛

آئین گردهمایی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود

آئین گردهمایی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه علامه طباطبائی، سه‌شنبه، ۲۷ اردیبهشت ساعت ۱۴ الی ۱۷ در باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار می‌شود.
آئین گردهمایی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، این معاونت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛

به اطلاع دانشجویان غیرایرانی گرامی می‌رساند "آئین گردهمایی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه علامه طباطبائی" با حضور مسئولان دانشگاهی روز سه‌شنبه ۲۷اردیبهشت ساعت ۱۴ الی ۱۷ در" باغ‌موزه دفاع مقدس " برگزار خواهد شد.

برای حضور در برنامه، دریافت هدیه یادبود و تهیه تدارکات شایسته ثبت‌نام الزامی است. لذا تقاضا می‌شود نام و نام خانوادگی و نام دانشکده خود را برای آقای جعفری (مسئول اجرائی برنامه) به شماره 09194438356 ارسال فرمایید.
همچنین برای بهره مندی تمامی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه از برنامه مکاتبات برای عدم غیبت در کلاس درس در حال انجام است.

مهلت نهایی ثبت نام: چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت، تا ساعت  ۱۲ ظهر

کلید واژه ها: دانشجویان غیرایرانی مراسم آیین استقبال