برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویان پسر به مناسبت هفته خوابگاه‌ها (درون خوابگاهی)

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۵ کد : ۱۷۹۵۸ تربیت بدنی
اداره تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی برای برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویان پسر به مناسبت هفته خوابگاه‌ها (درون خوابگاهی) شرایط و نحوه ثبت‌نام را اعلام کرد.
برگزاری مسابقات فوتسال دانشجویان پسر به مناسبت هفته خوابگاه‌ها (درون خوابگاهی)

برگزاری فوتسال درون دانشگاهی دانشجویان پسر دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت هفته خوابگاه ها

شرایط ثبت نام

1. تعداد اعضای هر تیم 9 نفر بازیکن و یک سرپرست می باشد.(سرپرست تیم الزامی است.) هر تیم مجاز است یک بازیکن از دانشکده های دیگر استفاده نماید.
  2. اﻧﺘﺨﺎﺏ ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﻫﺮ ﺗﻴﻢ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ دانشکده ای ، که  نفرات هر  تیم در یک لیست  به مسئول مسابقات تحویل گردد. هر دانشکده مجاز است بیش از یک تیم را در مسابقات شرکت دهد.
  3. جلسه هماهنگی، قرعه کشی و آیین نامه مسابقات در سالن خوابگاه شهید همت به اطلاع سرپرست تیم ها رسانده می شود.
  4. سرپرستان تیم ها می بایست مدارک ثبت نام شامل ارائه کپی دانشجویی، و اسامی تیم ممهور به مهر دانشکده را به ، دفتر ورزش خوابگاه شهید همت آقای موحد تحویل دهند.

شماره تماس:   09359660487

زمان ثبت نام : 21 لغایت 23 اردیبهشت ماه

برای اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی اخبارورزش دانشگاه @atusport  مراجعه شود.                                                                                                          مدیریت تربیت بدنی دانشگاه

لینک دانلود فایل