گزارش تصویری/

مراسم تقدیر از مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی به مناسبت هفته کرامت

۱۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۲ کد : ۱۸۲۸۰ امور دانشجویی اخبار معاونت
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی از مدیران این معاونت طی مراسمی از از مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی به پاس مدیریت خوابگاه‌ها برای عبور از دوره پساکرونا و بازگشایی کامل آنها قدردانی کردند.
مراسم تقدیر از مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی به مناسبت هفته کرامت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این مراسم دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه و علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌ها میزبان جمعی از مسئولان و سرپرستان خوابگاه‌های دانشجویی دخترانه و پسرانه بودند.

در این مراسم، مسئولان خوابگاه‌ها به بیان نکات و دغدغه‌های خود پرداختند و همچنین معاون دانشجویی ضمن تقدیر از زحمات آنها در نیمسال گذشته، بر بهبود شرایط خوابگاه‌ها و انجام اقدامات لازم برای نیمسال بعد تاکید کرد.

در پایان به مناسبت هفته کرامت از مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با اهدای لوح تقدیر، قدردانی شد.

با گزارش تصویری این مراسم همراه باشید.

کلید واژه ها: اداره خوابگاه‌ها خوابگاه