افتخار آفرینی دختران ورزشکار دانشگاه علامه طباطبائی؛

کسب مقام دوم دانشجویان دختر در مسابقات کاراته منطقه یک کشور

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۵ کد : ۱۸۳۶۰ اخبار معاونت تربیت بدنی
 مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه های سراسری منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه الزهرا روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۱۰  جهت کسب سهمیه المپیاد تبریز برگزار شد و خانم زهرا عسگری در وزن ۶۸- و خانم زهرا احمدی در وزن ۶۸+ به مقام دوم از این دوره از مسابقات با مربی گری خانم سمیه جدیدی  و سرپرستی خانم ملیحه پرویزی دست یافتند.
کسب مقام دوم دانشجویان دختر در مسابقات کاراته منطقه یک کشور

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه های سراسری منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه الزهرا روز سه شنبه مورخ 1401/03/10  جهت کسب سهمیه المپیاد تبریز برگزار شد.

در این دوره از مسابقات، خانم زهرا عسگری در وزن 68- و خانم زهرا احمدی در وزن 68+ به مقام دوم با مربی گری خانم سمیه جدیدی  و سرپرستی خانم ملیحه پرویزی دست یافتند.

این افتخار آفرینی را به جامعه دانشگاهی و ورزشکاران عزیز تبریک عرض می نمائیم و از خداوند منان خواستاریم شاهد موفقیت های روز افزون این عزیزان در عرصه های ورزشی باشیم.

کلید واژه ها: تربیت بدنی کاراته دانشجویان دختر