گزارش تصویری؛

مصاحبه دکترا با طعم گفت‌وگو و مشاوره

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۱:۵۳ کد : ۱۸۳۸۸ اخبار معاونت مشاوره و سبک زندگی
مصاحبه دکترای معرفی‌شدگان رشته‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی با حضور استادان دانشگاه در محل دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد. در این برنامه، مرکز مشاوره دانشگاه با میز گفت‌وگو به استقبال مصاحبه‌شوندگان رفت.
مصاحبه دکترا با طعم گفت‌وگو و مشاوره

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه‌ علامه طباطبائی، مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی با کمک کارشناسان و مشاوران این مرکز «میز گفت‌وگو» را در محل برگزاری آزمون مصاحبه دکتری با هدف ارائه خدمات مشاوره ای به داوطلبان مصاحبه تخصصی در مقطع دکتری، برگزار کرد.

مرکز مشاوره و بهداشت روان این دانشگاه همچون سال گذشته، برای کاهش استرس و ایجاد آرامش ذهنی داوطلبان قبل از مصاحبه، میز گفت‌وگو و مشاوره را برپا کرد.

ایجاد «میز گفت‌وگو» با محورهای «معرفی خود، برقراری ارتباط، مدیریت زمان و آرامش در جلسه مصاحبه» و با هدف موفقیت دانشجویان در مصاحبه دکترا صورت گرفت.

تصاویری از مراحل مصاحبه دکترا را در ادامه می‌بینیمِ

کلید واژه ها: مرکز مشاوره میز گفت‌وگو آزمون دکترا مصاحبه دکترا