گزارش تصویری/

آغاز فرآیند بازسازی خوابگاه شهیدآشتیانی دانشگاه علامه

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۸۴۸۴ امور دانشجویی اخبار معاونت
با پایان نیمسال تحصیلی دوم، معاونت دانشجویی در صدد تعمیر و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی برآمد. از این رو، خوابگاه شهیدآشتیانی در اولویت بازسازی برای اسکان دانشجویان در سال تحصیلی آینده قرار گرفت.
آغاز فرآیند بازسازی خوابگاه شهیدآشتیانی دانشگاه علامه

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با پایان نیمسال تحصیلی دوم،  درصدد تعمیر و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی برآمد. از این رو، خوابگاه شهیدآشتیانی در اولویت بازسازی برای اسکان دانشجویان در سال تحصیلی آینده قرار گرفت.

همچنین سایر خوابگاه‌های دانشجویی دخترانه و پسرانه که تعمیرات جزئی دارند در برنامه این معاونت برای تعمیر و نوسازی اماکن و تجهیزات قرار دارند.

از همین رو، علی صفری،رئیس اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی ضمن بازدید از خوابگاه شهید آشتیانی نکات لازم جهت تعمیر و نوسازی این مجموعه را بررسی و پیگیری کرد.

کلید واژه ها: خوابگاه اداره خوابگاه‌ها خوابگاه شهید آشتیانی