اطلاعیه؛

اطلاعیه شماره ۱ اداره خوابگاه‌ها درباره شرایط اسکان در خوابگاه تابستانی

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۵ کد : ۱۸۵۱۴ امور دانشجویی اخبار معاونت
اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه‌ای، شرایط اسکان در خوابگاه تابستانی را برای دانشجویان واجدین شرایط اعلام کرد.
اطلاعیه شماره ۱ اداره خوابگاه‌ها درباره شرایط اسکان در خوابگاه تابستانی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه‌ای، شرایط اسکان در خوابگاه تابستانی را برای دانشجویان واجدین شرایط اعلام کرد:

بدینوسیله شرایط اسکان واجدین شرایط استفاده از خوابگاه‌های تابستانی دانشگاه از مورخه ۱۴۰۱/۰۴/۱۶ لغایت ۱۴۰۱/۰۶/۱۶ به شرح ذیل اعلام می گردد.

1- دانشجویان مقطع دکتری دارای سنوات مجاز که پروپوزال تصویب شده دارند مشروط به تائید اداره آموزش دانشکده مبنی بر الزام حضور دانشجو در شهر تهران جهت انجام امور رساله؛

۲- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دارای سنوات مجاز که تاریخ دفاع از پایان نامه آنها در بازه زمانی ۱۴۰۱/۰۴/۱۶ لغایت پایان تابستان سال جاری خواهد بود.

۳- در مورد سایر دانشجویان متقاضی مقاطع تحصیلی دکتری و کارشناسی ارشد، درخواست آنان توسط اداره خوابگاهها بررسی و نتیجه متعاقبا" اعلام خواهد شد.

لذا از دانشجویان عزیز متقاضی درخواست می شود جهت ارائه درخواست خود و کسب اطلاعات بیشتر به مسئولین خوابگاههای تابعه مراجعه فرمایند.

اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی

کلید واژه ها: اداره خوابگاه‌ها