گزارش تصویری؛

استقبال معاونت دانشجویی از خانواده‌های اساتید در آیین گردهمایی اعضای هیئت علمی/۲

۰۲ تیر ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۱ کد : ۱۸۵۲۲ اخبار معاونت تربیت بدنی
معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی با بخش‌های متنوع میزبان خانواده‌های اساتید در آیین گردهمایی اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و معرفی استادان نمونه بودند که ۲ تیرماه ۱۴۰۱ در مجتمع فرهنگی اردویی شهید باهنر برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی با بخش‌های متنوع از جمله، مسابقات ورزشی، کارگاه نقاشی، عکاسی با لباس سنتی، پخش فیلم سینمایی هناس و... از خانواده اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی میزبانی کردند.

اجرای برنامه‌های ورزشی در این مراسم را اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی عهده‌دار بود که با استقبال خوب کودکان، نوجوانان و خانواده‌های اساتید دانشگاه علامه طباطبائی همراه بود.

با گزارش تصویری حاشیه‌های این مراسم همراه باشید؛

کلید واژه ها: مقام استاد تربیت بدنی