نشست شورای صنفی دانشجویان دانشکده اقتصاد با مدیران معاونت دانشجویی

۱۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۵ کد : ۱۸۶۱۵ امور دانشجویی اخبار معاونت
نشست هم‌اندیشی اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشکده اقتصاد با مدیران ادارات حوزه دانشجویی، سه‌شنبه‌، ۱۴ تیرماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
نشست شورای صنفی دانشجویان دانشکده اقتصاد با مدیران معاونت دانشجویی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این جلسه، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر و رئیس اداره تغذیه، سامان رحمانی، رئیس اداره رفاه دانشجویی و علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌ها به گفت‌وگو با اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان پرداختند.

در ابتدای این جلسه، سامان رحمانی، رئیس اداره رفاه دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن ارائه گزارش فرایند برگزاری انتخابات این شورا، به فعالیت‌های صورت گرفته در این بازه زمانی اشاره کرد.

در ادامه، اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشکده اقتصاد ضمن معرفی خود، برخی از دغدغده‌های دانشجویان این دانشکده از قبیل شرایط انتخاب واحد، مبلغ شهریه، اسکان خوابگاه‌ تابستانی و غیره را مطرح کردند.

در این جلسه، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، با تبریک به اعضای منتخب شورای صنفی، آنها را همکاران معاونت دانشجویی برشمرد و بر پیگیری خواسته‌ها و افزایش همکاری با شورای صنفی دانشجویان تاکید کرد.

کلید واژه ها: شورای صنفی اداره رفاه دانشجویی