گزارش تصویری/

نشست بررسی عملکرد و تقدیر از کارکنان اداره رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۱ کد : ۱۸۷۱۱ امور دانشجویی اخبار معاونت
نشست بررسی عملکرد اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در نیم‌سال دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱ با تقدیر از کارکنان اداره رفاه دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست که با حضور مسئولان امور دانشجویی دانشکده‌ها و کارشناسان ستادی اداره خدمات و رفاه دانشجویان صورت گرفت، سامان رحمانی، رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی عملکرد این اداره در نیم‌سال دوم 1400-1401 را تشریح کرد.

در جریان این نشست، کارگاه توجیهی برای اطلاع از آخرین به‌روزرسانی‌های سامانه گلستان برای پیگیری سریع‌تر و دقیق‌تر درخواست‌های دانشجویی برای کارکنان امور دانشجویی دانشکده‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در پایان با اهدای سپاس‌نامه از زحمات و تلاش‌های کارکنان اداره رفاه دانشجویان مستقر در دانشکده‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی در ارائه تسهیلات و خدمات به دانشجویان این دانشگاه تقدیر شد.

کلید واژه ها: اداره رفاه دانشجویی تقدیر