قدردانی معاون دانشجویی دانشگاه علامه از کارکنان مرکز بهداشت و درمان به مناسبت روز پزشک

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۸۸۹۰ اخبار معاونت بهداشت و درمان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت یکم شهریورماه روز پزشک و بزرگداشت بوعلی سینا ضمن حضور در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبائی از کارکنان این مجموعه تقدیر کرد.

روز اول شهریورماه، هم‌زمان با زادروز بوعلی سینا، به پاس خدمات وی به علوم پزشکی، تألیفات و فعالیت وی در این رشته و برای بزرگداشت پزشکان، روز پزشک نام‌گذاری شده‌است.

کلید واژه ها: تقدیر روز پزشک مرکز بهداشت و درمان