کسب ۳ مدال توسط دانشجویان دختر دانشگاه علامه طباطبائی در پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۵ کد : ۱۸۸۹۸ اخبار معاونت تربیت بدنی
دانشجویان دختر دانشگاه علامه طباطبائی در پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور موفق به کسب یک مقام اولی و دو مقام دومی شدند.

آیین پایانی پنجمین ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور شب گذشته با حضور ابراهیم علی دوست قهفرخی، مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در دانشگاه شهر کرد برگزار شد و تیم‌ها و نفرات برتر معرفی شدند.

بر اساس این گزارش کاروان دختران دانشگاه علامه طباطبائی با 13 ورزشکار در 4 رشته ورزشی دارت، فریزبی، هندپلو و هفت سنگ در مسابقات شرکت کردند که تیم هندپلو دختران مقام دوم مسابقات را به دست آورد. همچنین در رشته فریزبی «یگانه شریفی» موفق به کسب مقام اول در فریزبی( ماده مسافت) و مقام دوم در فریزبی( ماده حداکثر زمان پرواز دیسک) شد.

گفتنی است پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان در بخش دختران با حضور ۸۳ دانشگاه از ۲۸ تا ۳۱ مرداد ماه 1401در رشته‌های شطرنج، دارت، فریزبی، هفت سنگ مهارتی، دوچرخه سواری، هندپلو، آمادگی جسمانی و طناب زنی به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

کلید واژه ها: المپیاد دانشجویان دختر مسابقات