رکوردزنی دانشجویان علامه‌ای در المپیاد همگانی دانشجویان کشور

۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۶:۵۱ کد : ۱۹۰۴۳ اخبار معاونت تربیت بدنی
در المپیاد همگانی دانشجویان کشور ورزشکاران دانشگاه علامه طباطبائی در دو رشته فریزبی و شطرنج به مصاف حریفان رفتند و مقام‌ها برتر را کسب کردند.
رکوردزنی دانشجویان علامه‌ای در المپیاد همگانی دانشجویان کشور

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در المپیاد همگانی دانشجویان کشور ورزشکاران دانشگاه علامه طباطبائی در دو رشته فریزبی و شطرنج به مصاف حریفان رفتند.

بنا بر این گزارش، در رشته فریزبی که در سه ماده دقت، مسافت و mta برگزار شد و هر ورزشکار مجاز به شرکت در دو ماده بود، علیرضا ذاکریان تک ورزشکار دانشگاه علامه طباطبائی در دو ماده مسافت و mta شرکت کرد که در ماده مسافت با ثبت رکورد ۸۱/۹۲ متر رکورد کشور را شکست و به مقام اول دست یافت. این ورزشکار علامه‌ای در ادامه در ماده mta هم با رکورد ۸ ثانیه به مقام دوم رسید.

در رشته شطرنج نیز که در دو ماده رپید یا سرعت و بلیتس یا برق‌آسا با حضور ۱۵۹ شرکت‌کننده انجام شد، امیرعلی غفوریان در ماده برق‌آسا به مقام سوم و در ماده سرعت به مقام چهارم دست یافت.

گفتنی است در این مسابقات دو استاد بینالملل مرصاد خدابخش و مهدی غلامی شرکت کرده بودند.

کلید واژه ها: تربیت بدنی المپیاد