اطلاعیه شماره ۲ اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی درخصوص نحوه ثبت‌نام خوابگاه در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۲

۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۸ کد : ۱۹۰۴۵ امور دانشجویی اخبار معاونت اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت‌نام خوابگاه برای دانشجویان واجد شرایط در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۲ را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، متن اطلاعیه اداره خوابگاه‌های دانشجویی به شرح زیر است:

ضمن تبریک فرارسیدن آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی موفقیت برای شما دانشجویان گرامی، بدینوسیله شرایط ثبت نام دانشجویان مجاز (غیربومی) متقاضی خوابگاه نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 به شرح ذیل اعلام میگردد:

۱.اولویت و نحوه واگذاری خوابگاه؛ ثبت نام خوابگاه و انتخاب اتاق برای دانشجویان ورودی جدید و قدیم، که حداقل دو دوز واکسن تزریق کرده باشند ،الزاماً پس از انجام انتخاب واحددر نیمسال اول تحصیلی 1402-1401 به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس https://ems.atu.ac.ir/ و با وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور به ترتیب زمانبندی زیر امکان پذیر خواهد بود.

۲.کلیه دانشجویان روزانه و شبانه غیربومی، ورودی جدید و دارای سنوات مجاز (کارشناسی ورودی 972 به بعد، ارشد روزانه ورودی991 وارشد شبانه 992 به بعد، دکتری ورودی 971 به بعد) می توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان ، از ساعت ۱۳ روز سه شنبه مورخ 15/6/1401 الی 21/6/1401 نسبت به انتخاب اتاق اقدام نمایند.

۳.بخشنامه شماره 20719/130مورخ 21/12/96 صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم کلیه دانشجویان در ابتدای هرنیمسال تحصیلی و قبل از ورود به خوابگاه دانشجویی ملزم به پرداخت نقدی اجاره بها هستند که در این صورت تا90روز از ابتدای نیمسال تحصیلی مشمول ده درصد تخفیف نقدی می گردند و در صورت عدم پرداخت مبلغ از روز 91 تا پایان نیمسال تحصیلی بصورت بدون تخفیف محاسبه خواهد شد و استفاده از خوابگاه در نیمسال بعد مشمول تسویه بدهی خواهد بود.

۴.دانشجویان روشندل یا غیرایرانی سنوات مجاز که قبلا ساکن خوابگاه بوده‌اند می توانند پس از بازگشایی خوابگاه با مراجعه به مسئولان محترم خوابگاه، نسبت به اخذ اتاق اقدام نمایند.

۵.لازم به ذکر است ثبت نام با پرداخت آنلاین شهریه(جدول شماره 1 (و با دریافت رسید پرداخت الکترونیکی قطعی محسوب می‌شود

نحوه اسکان دانشجویان کارشناسی ورودی جدید 1401، متعاقباً اعلام خواهد شد.

اطلاعات کامل در فایل زیر:

کلید واژه ها: اداره خوابگاه‌ها