به همت مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد؛

کارگاه ارتقا و مهارت‌افزایی اساتید و مدرسان درس مهارت‌های زندگی دانشجویی

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۸ کد : ۱۹۰۶۱ اخبار معاونت فرهنگی دانشجویی مشاوره و سبک زندگی
اولین کارگاه ارتقا و مهارت افزایی اساتید و مدرسان درس مهارت‌های زندگی دانشجویی با موضوع «خودپایی سلامت روان و مهارت‌های خودمراقبتی در دانشجویان و مهارتهای مربیگری»، شنبه، ۱۲ شهریورماه ۱۴۰۱ در سالن جلسات ساختمان معاونت دانشجویی برگزار شد.
کارگاه ارتقا و مهارت‌افزایی اساتید و مدرسان درس مهارت‌های زندگی دانشجویی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، کارگاه فوق با حضور و تدریس دکتر کیومرث فرحبخش، دکتر حسین سلیمی بجستانی، اساتید دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور دکتر مهدی وجدانی‌همت، مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان و با مشارکت فعال اساتید و مدرسان درس مهارت‌های زندگی دانشجویی برگزار شد.

گفتنی است درس مهارت‌های زندگی دانشجویی از سوی مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری معاونت آموزشی، در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1402 در 60 کلاس درس و با مشارکت 27 استاد ارائه می‌شود.

هدف کلی از ارائه درس مهارت‌های زندگی دانشجویی ارتقای سلامت روانی و معنوی و پیشگیری از آسیبها و مشکلات روانی اجتماعی در دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی است.

کلید واژه ها: مرکز مشاوره