اطلاعیه شماره ۲ اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه درخصوص ثبت‌نام خوابگاه‌ برای ورودی‌های جدید

۰۶ مهر ۱۴۰۱ | ۲۱:۵۶ کد : ۱۹۲۸۸ امور دانشجویی اخبار معاونت اطلاعیه ها

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی، اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه اسکان دانشجویان ورودی جدید را اعلام کرد.

اطلاعیه شماره 2 اداره خوابگاههای دانشگاه علامه طباطبایی نیمسال اول سال تحصیلی1402-1401

ضمن تبریک فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی موفقیت برای شما دانشجویان گرامی، بدینوسیله شرایط ثبت نام دانشجویان کارشناسی ( غیربومی ) متقاضی خوابگاه نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 به شرح ذیل اعلام میگردد:

1)اولویت و نحوه واگذاری خوابگاه

1-1- ثبت نام خوابگاه و انتخاب اتاق برای دانشجویان ورودی جدید که حداقل دو دوز واکسن تزریق کرده باشند، الزاماً پس از انجام انتخاب واحد در نیمسال اول تحصیلی 1402-1401 به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس : https://ems.atu.ac.ir  و با وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور به ترتیب زمانبندی زیر امکان پذیر خواهد بود.

1-2- کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی روزانه غیر بومی، ورودی جدید می توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان ، از ساعت 14:00 روز چهارشنبه  مورخ 06/07/ 1401 الی 09/07/1401 نسبت به انتخاب اتاق اقدام نمایند.

1-3- نحوه اسکان دانشجویان مقطع کارشناسی شبانه غیر بومی ، بعد از اسکان دانشجویان روزانه ، متعاقبا اعلام خواهد شد.

1-4- طبق بخشنامه شماره20719/130مورخ 21/12/96 صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم کلیه دانشجویان در ابتدای هرنیمسال تحصیلی و قبل از ورود به خوابگاه دانشجویی ملزم به پرداخت نقدی اجاره بها هستند که در این صورت تا90روز از ابتدای نیمسال تحصیلی مشمول ده درصد تخفیف نقدی می گردند و در صورت عدم پرداخت مبلغ از روز  91 تا پایان نیمسال تحصیلی بصورت بدون تخفیف محاسبه خواهد شد و استفاده از خوابگاه در نیم سال بعد مشمول تسویه بدهی خواهد بود.

1-5- لازم به ذکر است ثبت نام با پرداخت آنلاین شهریه (جدول شماره 1 )  و با دریافت رسید پرداخت الکترونیکی قطعی محسوب میشود.

1-6- کلیه مراحل ثبت نام خوابگاه به صورت غیر حضوری خواهد بود.

2-زمان بازگشایی خوابگاه ها

2-1-کلیه خوابگاه های دانشگاه از ساعت 9:00 صبح روز جمعه 08/07/1401 آماده اسکان دانشجویان محترم می باشند.

لازم به ذکر است که هنگام ورود÷ ارائه برگه پرداخت الکترونیکی شهریه الزامی است.

توضیحات کامل در فایل زیر:

کلید واژه ها: اداره خوابگاه‌ها