با حضور مسئولان معاونت دانشجویی برگزار شد؛

نشست شورای صنفی دانشجویان با مدیران معاونت دانشجویی

۲۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۱ کد : ۱۹۷۷۵ امور دانشجویی اخبار معاونت
نشست شورای صنفی دانشجویان با مدیران معاونت دانشجویی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست هم‌اندیشی اعضای شورای صنفی دانشجویان با مدیران ادارات حوزه دانشجویی، چهارشنبه، ۲۵ آبان‌ماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این جلسه، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر و رئیس اداره تغذیه، سامان رحمانی، رئیس اداره رفاه دانشجویی به گفت‌وگو و تبادل نظر با اعضای شورای صنفی دانشجویان پرداختند.

همچنین اعضای شورای صنفی دانشجویان دغدغده‌های دانشجویان را مطرح کردند و در ادامه مسئولان معاون دانشجویی بر پیگیری خواسته‌ها و افزایش همکاری با شورای صنفی دانشجویان تاکید کردند.

کلید واژه ها: شورای صنفی