اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

ثبت‌نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

۲۹ دی ۱۴۰۱ | ۱۹:۵۹ کد : ۲۰۴۸۰ امور دانشجویی اخبار معاونت
ثبت‌نام ارزق صبحانه دانشجویی ویژه نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱ برای دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شده و دانشجویان می‌توانند تا ساعت ۱۴ روز یکشنبه، دوم بهمن‌ماه نسبت به ثبت ارزاق در اتوماسیون تغذیه اقدام کنند.
ثبت‌نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، ثبت‌نام ارزق صبحانه دانشجویی ویژه نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ برای دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد و دانشجویان می‌توانند تا ساعت ۱۴ روز یکشنبه، ۲ بهمن نسبت به ثبت ارزاق در اتوماسیون تغذیه اقدام کنند.

از این رو، اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای از دانشجویان خوابگاهی خواست به دلیل عدم امکان تمدید مهلت ثبت‌نام، در زمان مقرر نسبت به رزرو بسته صبحانه خود اقدام کنند.

نحوه ثبت نام:

از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه و رزرو وعده صبحانه روز یکشنبه، ۱۶ بهمن‌ ۱۴۰۱ را رزرو کنید.

اطلاعات بیشتر درباره برنامه غذایی دانشگاه علامه طباطبائی