نشست هماهنگی برگزاری مراسم اعتکاف دانشجویی «باب الوصال۶» در دانشگاه علامه طباطبائی

۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۲ کد : ۲۰۵۰۰ اخبار معاونت فرهنگی دانشجویی
نشست هماهنگی برگزاری بزرگ ترین اعتکاف دانشجویی کشور در دانشگاه علامه طباطبائی(ره) با عنوان «باب الوصال۶» با حضور مسئولان دفتر نهاد رهبری، معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی_اجتماعی و اعضای «هیئت اصحاب عاشورایی» در دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست هماهنگی برگزاری بزرگ ترین اعتکاف دانشجویی کشور در دانشگاه علامه طباطبائی(ره) با عنوان «باب الوصال۶»  با حضور  مسئولان دفتر نهاد رهبری، معاونت‌های دانشجویی و فرهنگی_اجتماعی و اعضای «هیئت اصحاب عاشورایی»  در دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی، مهدیه‌السادات میریان، مسئول دفتر واحد خواهران این نهاد، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، دکتر محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی و اجتماعی به همراهی جمعی از مدیران دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و اداری حضور داشتند.

در این جلسه، بخش‌های مختلف درباره نحوه برگزاری مراسم با حضور حداکثری دانشجویان و علاقه‌مندان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است بزرگ‌ترین اعتکاف دانشجویی کشور در دانشگاه علامه طباطبائی(ره) با عنوان «باب الوصال۶» به همت «هیئت اصحاب عاشورایی» پانزدهم تا هفدهم بهمن ماه 1401 در مسجد امام علی(ع) پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی انجام می‌شود.

مهلت ثبت نام تا پنجم بهمن ماه 1401

ثبت نام از طریق پرس لاین به نشانی https://survey.porsline.ir/s/JbcbCyOl