با تاکید بر افزایش برنامه‌های فرهنگی در سطح خوابگاه‌ها برگزار شد؛

نشست معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علامه با مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۸ کد : ۲۱۳۲۴ امور دانشجویی اخبار معاونت فرهنگی دانشجویی
نشست مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی درباره مسائل اجرایی امور خوابگاه‌ها و مسائل فرهنگی دانشجویان با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و دکتر محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی و اجتماعی و مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دخترانه و پسرانه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این نشست که صبح چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1402 با حضور دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، دکتر محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی_اجتماعی، عباس نداف‌زاده، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر و رئیس اداره تغذیه، علی صفری، رئیس اداره خوابگاه‌ها، علیرضا قنبری، معاون مدیر امور فرهنگی و جمعی از کارکنان معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد، مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی گزارشی از وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی ارائه کردند.

دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی هم درباره دغدغه‌های معاونت دانشجویی و مسائل مربوط به دانشجویان و حل چالش‌های اداره خوابگاه‌ها در سال جدید توضیحاتی ارائه کرد و بر تسریع روند حل مسائل خوابگاه‌ها تاکید کرد.

در ادامه نشست، دکتر محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی نیز با تاکید بر تغییر رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی در سال جدید به ضرورت تشکیل کارگروه امور فرهنگی خانه‌های دانشجویی و افزایش فعالیت‌های فرهنگی در خوابگاه‌های دانشجویی اشاره کرد.

بنا بر این نشست، بنا شد که طی جلسات مشترک هفتگی بین معاونت دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی این کارگروه زمینه افزایش برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی زیر نظر مسئولان خوابگاه‌ها و با همکاری همیاران فرهنگی در زمینه‌های مختلف از جمله برگزاری مناسبت‌های ملی و مذهبی، اردوهای تفریحی، برنامه‌های تئاتر و سینما و... را فراهم کند.

همچنین معاونت فرهنگی و اجتماعی اعلام کرد که بودجه لازم برای برگزاری این برنامه‌ها را این معاونت متقبل خواهد شد.

کلید واژه ها: معاونت فرهنگی فرهنگی اجتماعی دانشجویی معاونت دانشجویی معاونت فرهنگی اجتماعی خوابگاه اجتماعی دانشگاه علامه همیار دانشجو اردوی فرهنگی