اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

اطلاعیه وام‌های ضروری و ودیعه مسکن متاهلی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۶ کد : ۲۱۵۳۱ امور دانشجویی
اطلاعیه وام‌های ضروری و ودیعه مسکن متاهلی دانشگاه علامه طباطبائی

اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت نام برای تسهیلات دانشجویی برای وام ضروری و ودیعه مسکن متاهلی در نیمسال دوم ۱۴۰۲_۱۴۰۱ را اعلام کرد. در این اطلاعیه آمده است:

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان، به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی دریافت وام های ضروری و ودیعه مسکن متاهلی می رساند که ثبت تقاضای وام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان https://refah.swf.ir  از تاریخ 17/02/1402 فعال می باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

1. مهلت درخواست وام تحصیلی و شهریه که از ابتدای نیمسال جاری آغاز شده است تا تاریخ 31/02/1402 تمدید می گردد.
  2. سقف مبلغ ضمانت وام های دانشجویی، برای کارمندان قراردادی به 60 و برای کارمندان پیمانی یا رسمی به 120 میلیون تومان افزایش یافته است.
  3. ارائه گواهی کسر از حقوق صرفاً برای دانشجویانی که بالاتر از 120 میلیون تومان وام دریافت خواهند نمود، الزامی است.
  4. برای دریافت وام ودیعه مسکن الصاق تصویر صفحه اول اجاره نامه دارای کد رهگیری توسط دانشجو الزامی است.

کلید واژه ها: وام وام ضروری دانشجویان رفاه دانشجویان