انتخاب حسام ابراهیمی، دانشجوی علامه‌ای برای حضور در تیم ملی والیبال دانشجویان

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۷ کد : ۲۱۵۶۱ تربیت بدنی
حسام ابراهیمی، بازیکن والیبال و دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبائی برای حضور در تیم ملی والیبال دانشجویان کشور انتخاب شد.
انتخاب حسام ابراهیمی، دانشجوی علامه‌ای برای حضور در تیم ملی والیبال دانشجویان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به نقل از روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران؛ اردوی والیبال انتخابی دانشجویان کشور در سالن شماره یک این اداره کل در روزهای شنبه  نهم و یکشنبه دهم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این اردو از تمام دانشگاه‌های کشور؛ دانشگاه‌های سراسری، دانشگاه آزاد، دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه غیر انتفاهی تیم‌های منتخب حضور داشتند.

در دور انتخابی این مسابقات، حسام ابراهیمی، بازیکن والیبال و دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبائی از بین 190 بازیکن دعوت شده، برای حضور در یونیورسیاد چنگدوچین، مسابقات یکاترینبورگ روسیه و مسابقات همبستگی دانشجویان کشورهای اسلامی انتخاب شد.

کلید واژه ها: دانشگاه مسابقات والیبال کشور انتخابی بازیکن