گزارش تصویری؛

جلسه پایانی ارزیابی برترین‌های همیار دانشجویی «سفیران خدمت» در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۱ کد : ۲۱۷۲۴ امور دانشجویی
سومین و آخرین جلسه ارزیابی شرکت‌کنندگان در فراخوان تقدیر از برترین‌های همیار دانشجویی «سفیران خدمت» در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ دانشگاه علامه طباطبائی با حضور داوران در سالن جلسات معاونت دانشجویی این معاونت برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، سومین و آخرین جلسه ارزیابی شرکت‌کنندگان در فراخوان تقدیر از برترین‌های همیار دانشجویی «سفیران خدمت» در سال تحصیلی 1402-1401 دانشگاه علامه طباطبائی با حضور داوران شنبه، 30 اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات معاونت دانشجویی این معاونت برگزار شد.

در این جلسه فرم‌هایی که توسط شرکت‌کنندگان در این فراخوان ارسال شده بود به همراه مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گرفت و برترین‌های همیار دانشجو انتخاب شدند.

گفتنی است دومین گردهمایی «سفیران خدمت» و آیین تقدیر از برترین‌های همیار دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی دوم خردادماه 1402 ساعت 13 الی 15 در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی علامه علامه طباطبائی طباطبائی معاونت دانشجویی همیار برترین همیار