برای تدارک انتخابات خردادماه ۱۴۰ برگزار شد؛

کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۱۸۸۲ امور دانشجویی
کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی برای تدارک و برگزاری مناسب انتخابات شورای صنفی دانشجویان حوزه‌های واجد شرایط صبح امروز، ۷ خردادماه برگزار شد.
کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی برای تدارک و برگزاری مناسب انتخابات شورای صنفی دانشجویان حوزه‌های واجد شرایط صبح امروز، 7 خردادماه برگزار شد.

در این نشست، اعضای کمیته نظارت بر انتخابات شورای صنفی دانشجویان نکات لازم برای برگزاری این انتخابات، شرایط و نحوه رای‌گیری، اعلام نتایج و... را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

اعضای این کمیته عبارت‌اند از عباس نداف‌زاده، مدیر امور و خدمات دانشجویی دانشگاه، سامان رحمانی، رئیس اداره خدمات و رفاه دانشجویان، آقای دولت‌خواه، نماینده دفتر حقوقی، حجت‌الاسلام جعفری، نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی و خانم دانا، کارشناس_مسئول اداره خدمات و رفاه دانشجویان.

گفتنی است انتخابات شورای صنفی دانشجویان 10 خردادماه 1402 در دانشکده‌های واجد شرایط به صورت آنلاین برگزار می‌شود. (لینک اطلاعیه)

کلید واژه ها: دانشجویان صنفی دانشجویان شورای صنفی دانشجویان انتخابات شورای صنفی دانشجویان انتخابات انتخابات شورای انتخابات شورای صنفی شورای شورای صنفی صنفی