اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

اطلاعیه درخواست خوابگاه تابستانی برای دانشجویان واجد شرایط

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۵ کد : ۲۲۱۳۹ امور دانشجویی
اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد دانشجویانی که قصد دفاع از رساله یا پایان‌نامه خود را دارند، می‌توانند جهت دریافت فرم «درخواست اسکان دانشجویی در خوابگاه تابستانی» به اداره آموزش دانشکده مربوطه مراجعه کنند.
اطلاعیه درخواست خوابگاه تابستانی برای دانشجویان واجد شرایط

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه‌ای، برای دانشجویان واجد شرایط اسکان در خوابگاه تابستانی اعلام کرد:

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان عزیز ساکن در خوابگاه های تابعه دانشگاه می‌رساند، اداره خوابگاه های دانشـگاه در نظر دارد با وجود تعطیلی فعالیت‌های آموزشی دانشگاه و لزوم تعطیلی کلیه خوابگاه‌ها جهت انجام تعمیرات، ضدعفونی و سمپاشی و سایر بروزرسانی های مورد نیاز، اقدام به ارائه خوابگاه برای دانشجویان عزیزی که قصد دفاع از رسالـه/ پایان نامه خود در طول ایام تعـطیلات تابستان دارند، کند.

لذا از دانشجویان گرامی متقاضی واجـد شرایط ، استدعا دارد جهت دریافت فرم مربوطه به اداره آموزش دانشکده مراجعه فرمایند. سایر اطلاعات مورد نیاز طی اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: خوابگاه خوابگاه تابستانی اداره خوابگاه‌ها