اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی اعلام کرد؛

اطلاعیه شماره یک اداره خوابگاه‌ها در خصوص اعلام اسامی واجدین شرایط خوابگاه تابستانی ۱۴۰۲

۱۵ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۸ کد : ۲۲۳۳۶ امور دانشجویی
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای فهرست اسامی دانشجویان واجد شرایط خوابگاه تابستانی (مرحله اول) سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی طی اطلاعیه‌ای، با جمع‌بندی فرم‌های درخواست خوابگاه دانشجویی اعلام کرد:

دانشجویان محترمی که اسامی آنها اعلام شده از روز شنبه 17/04/1402 ساعت 9:00 صبح لغایت سه شنبه 20/04/1402 جهت اسکان وپرداخت هزینه، به خوابگاه‌های مربوطه مراجعه کنند؛ بدیهی است رعایت موارد ذیل الزامی است.

اسکان درخوابگاه تابستانی منوط به پرداخت بدهی ترم قبل است.

عدم مراجعه تا تاریخ مذکور به منزله انصراف از خوابگاه خواهد بود.

خوابگاه دخترانه شهید معینیان به آدرس: خیابان شهید مطهری - خیابان میرعماد کوچه پنجم - پلاک 1/16 - تلفن : 88745293 ، برای اسکان خواهران و خوابگاه پسرانه شهید گلعذاری  واقع در: خیابان سعادت آباد میدان سرو خیابان ریاضی بخشایش -کوچه 17 غربی پلاک 79 تلفن : 22350701،  برای اسکان برادران اختصاص یافته است.

لازم به ذکر است اعلام اسامی مرحله دوم در صورتیکه واجد شرایط اسکان باشند متعاقبا اعلام می‌شود.

فهرست واجدین شرایط برای خوابگاه پسرانه در تابستان 1402 مرحله اول اسکان

فهرست واجدین شرایط برای خوابگاه دخترانه در تابستان 1402مرحله اول اسکان