برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره ورزشی روز دانشجو(دختران)

جشنواره ورزشی روز دانشجو برای دانشجویان دختر با مسابقات ورزشی و بازیهای بومی محلی مهیجی از تاریخ 95/9/14 لغایت 95/9/24 برگزار شد.
برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره ورزشی روز دانشجو(دختران)

جشنواره ورزشی روز دانشجو برای دانشجویان دختر با مسابقات ورزشی و بازیهای بومی محلی مهیجی  از تاریخ 95/9/14 لغایت 95/9/24 برگزار شد.

اختتامیه این دوره از  مسابقات که با استقبال بی نظیر دانشجویان همراه بود، چهارشنبه مورخ 95/10/1  با حضور معاون محترم دانشجویی، مدیر تربیت بدنی، سایر مدیران حوزه معاونت دانشجویی و اساتید محترم دانشکده تربیت بدنی برگزار خواهد شد.

زمان و مکان اختتامیه:چهارشنبه 95/10/1  ساعت 20:30 سالن ورزشی خوابگاه سلامت

از تمامی دانشجویان شرکت کننده در این جشنواره دعوت می شود جهت دریافت لوح تقدیر و جوایز خود در این مراسم حضور بهم رسانند.

روابط عمومی تربیت بدنی