گزارش تصویری؛

آغاز تعمیرات آشپزخانه‌ها، سالن‌های غذاخوری و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۶ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۲۵۰۰ امور دانشجویی
بعد از بررسی کارشناسی مسائل و مشکلات محیط‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، فرایند بازسازی و نوسازی آشپزخانه‌ها، سالن‌های غذاخوری و خوابگاه‌های دانشجویی از ابتدای مردادماه ۱۴۰۲ آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی،  بعد از بررسی کارشناسی مسائل و مشکلات محیط‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، فرایند بازسازی و نوسازی آشپزخانه‌ها، سالن‌های غذاخوری و خوابگاه‌های دانشجویی از ابتدای مردادماه 1402 آغاز شد.

این تعمیرات شامل عملیات عمرانی، تعویض سیستم آبرسانی، گرمایش، سرمایش و تاسیسات موتورخانه خوابگاه دانشجویی شهید همت و خوابگاه دانشجویی شهید عضدی، بازسازی کامل آشپزخانه بهاران در دانشکده اقتصاد، عملیات عمرانی و تاسیساتی در سایر خوابگاه‌های دانشجویی از جمله خوابگاه شهید مطهری، شهید ورامینی، شهید فرهمند، مجتمع شهید سلامت، حضرت ولی‌عصر(عج)و... و عملیات عمرانی و تاسیساتی در آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری از قبیل آشپزخانه و سالن‌های غذاخوری فرهیختگان، شایستگان، گلستان، آفتاب، بوستان و ...می‌شود.

کلید واژه ها: خوابگاه دانشجویی آشپزخانه آشپزخانه سالن غذاخوری عملیات عمرانی غذاخوری تعمیرات