اطلاعیه؛

فراخوان ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان

۲۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۲:۵۶ کد : ۲۲۵۳۸ فرهنگی دانشجویی اطلاعیه ها
ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران در دو بخش ادبی و هنری برای دانشـجویان، اساتیـد و کارکنـان کلیه دانشـگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برگزار می‌شود.
فراخوان ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان

به منظور استمرار شور و شعور حسینی(ع) که در ایام اربعین در فضای جامعه و به خصوص در دانشگاه‌ها ایجاد می‌گردد، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان را به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران در دو بخش ادبی و هنری جهت دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم کلیه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برگزار نماید.

لذا علاقمندان می‌توانند آثار خود را حداکثر تا روز دوشنبه مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۲ در سامانه Arbaeen.Dmsrt.ir بارگذاری نمایند.

لازم به ذکر است ارسال اثر جهت افرادی که در سوگواره‌های دانشگاهی در ایام اربعین سال جاری شرکت خواهند نمود بلامانع می‌باشد.

دریافت شیوه‌نامه

کلید واژه ها: دانشگاه اربعین سوگواره