بازدید نماینده محترم مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم

بازدید نماینده محترم مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت متبوع و دبیر منطقه یک مراکز مشاوره دانشگاههای تهران از مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی
بازدید نماینده محترم مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم

مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی در روز دوشنبه مورخ 29/9/95 میزبان نماینده محترم مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت متبوع و دبیر منطقه یک مراکز مشاوره دانشگاههای تهران بوده.

در این بازدید که از ساعت 8:30 شروع و تا 13:30 ادامه داشت ابتدا مدیر مرکز مشاوره گزارش مفصلی از وضعیت گذشته، حال  و آینده این مرکز ارائه دادند . همچنین مجموعه فعالیتهای مرکز را از فروردین 95 تا پایان آذرماه 95 به تفصیل ارائه نمودند.

سپس به سوالات مطرح شده پاسخ گفتند و به تبادل نظر پرداختند آنگاه نماینده محترم مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت متبوع و دبیر منطقه یک مراکز مشاوره دانشگاههای تهران و هیات همراه از بخش های مختلف مرکز بازدید نمودند.

در پایان مدعوین به همراه مدیر مرکز در جلسه تبادل نظر با معاون محترم دانشجویی شرکت کردند.