کسب مقام اول مسابقات قایقرانی کشوری

مسابقات قایقرانی قهرمانی دختران کشور با حضور قایقرانانی از 8 دانشگاه کشور برگزار گردید .
کسب مقام اول مسابقات قایقرانی کشوری

این مسابقات با همکاری معاونت تربیت بدنی وزارت علوم و فدراسیون قایقرانی روز سه شنبه مورخ 29/9/95  در دریاچه آزادی برگزار شد .

سرپرست تیم دانشگاه علامه طباطبائی خانم زهرا سپهری راد و مربی محترم سرکار خانم سولماز عباسی بودند. جناب آقای دکتر غفوری مدیر محترم تربیت بدنی دانشگاه نیز با حضور در این مسابقات و حمایت از دانشجویان موجب دلگرمی هرچه بیشتر ورزشکاران شدند.در رشته روئینگ تکنفره سبک وزن خانم  نازنین ملائی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مدیریت تربیت بدنی از دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب مقام اول این مسابقات شده و برگ زرینی به افتخارات ورزشی دانشگاه افزودند.

روابط عمومی تربیت بدنی