مراسم اختتامیه (دختران) جشنواره ورزشی روز دانشجو برگزار شد

مراسم اختتامیه جشنواره ورزشی روز دانشجو برای دانشجویان دختر چهارشنبه مورخ 95/10/1 در سالن گل نرگس خوابگاه شهید سلامت برگزار شد.
مراسم اختتامیه (دختران)  جشنواره ورزشی روز دانشجو برگزار شد

مراسم اختتامیه جشنواره ورزشی روز دانشجو برای دانشجویان دختر چهارشنبه مورخ 1/10/95 در سالن گل نرگس خوابگاه شهید سلامت برگزار شد.

جشنواره ورزشی دختران که با استقبال پرشور دانشجویان از تمامی خوابگاه ها و دانشکده ها برگزار شده بود، در مراسم اختتامیه نیز با حضور حدود 150نفر از دانشجویان و همچنین مسئولین محترم جناب آقای دکتر سلیمی بجستانی معاون محترم دانشجویی ، جناب اقای دکتر هنری معاون محترم پژوهشی، جناب آقای دکتر مقامی مدیر محترم دانشجویی ، سرکار خانم دکتر عابدی عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد و جناب آقای دکتر غفوری مدیر تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم ضمن تشکر از حضور پررنگ دانشجویان در فضایی شاد و مفرح، از تمامی دانشجویان مقام آور در این مسابقات با اهدای جوایز و لوح تقدیر، قدردانی به عمل آمد.

در پایان مراسم نیز به قید قرعه به 20 نفر از تماشاچیان جوایزی اهدا گردید.